In perioada 1-2 iunie Piata Huet redevine, din nou, o piata fermecatoare a vechiului burg sasesc, cu ocazia festivalului Huet.Urban. Sub tema “Green is Smart`, cea de-a treia editie a festivalului Pietei Huet propune sibienilor o abordare diferita asupra spatiului urban.

Prima activitate a festivalului va implica in redecorarea pentru cateva zile a Pietei Huet artisti, arhitecti, designeri sau pur si simplu oameni creativi din toate colturile tarii. Concursul urmareste selectarea celor mai bune idei de amenajare a unor instalatii urbane ce se doreste a fi un important punct de atractie in cadrul festivalului Huet.Urban.

`Propunerile participantilor trebuie sa exceleze prin calitatile lor estetice dar si prin capacitatea de a raspunde cerintelor temei Festivalului Huet.Urban (Green is Smart) si de buget, oferind o solutie functionala, capabila de a fi pusa in aplicare in cel mult 12 ore, chiar de catre castigatori`, spune Michael Engel, directorul Fundatiei Heritas, organizatorul festivalului Huet.Urban.

Cele trei proiecte castigatoare vor fi premiate cu 1500, 1000 respectiv 500 de lei iar toti cei trei castigatori vor primi un buget de 6500 de lei pentru a putea pune in practica aceste proiecte.

Rezultatul final va fi expus intre 1 si 2 iunie in Piata Huet. Data limita de trimitere a

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

proiectele de amenajare a sibiului premiate cu 6.500 lei la festivalul huet.urban  proiectele de amenajare a sibiului premiate cu 6.500 lei la festivalul huet.urban

Ultima oră

Comentariul meu