La cateva zile dupa semnarea contractului pentru reabilitare si extindere a retelelor de apa si canal, operatorul regional a incredintat si contractul pentru executia unei noi statii de epurare a apelor uzate menajere.
`Valoarea acestui contract este de 6.022.843,00 lei, fara TVA, iar firma desemnata castigatoare este S.C. Constructii Napoca S.A. Cluj Napoca. Lucrarile vor fi executate in termen de 15 luni. Va fi construita o statie de epurare care va deservi o populatie echivalenta de 4500 locuitori. Statia va fi amplasata in zona strazii Podului, in afara localitatii, pe malul stang al Paraului Visa si va avea doua trepte de epurare: mecanica si biologica, fiind dotata cu platforme de uscare a namolului`, informeaza reprezentantii SC Apa Canal SA.
Procesele tehnologice din Statia de epurare a apelor uzate vor fi monitorizate on-line si corectate automat prin intermediul sistemului SCADA (Monitorizare, Control si Achizitii de Date), se mai arata in comunicatul de presa emis pe aceasta tema.
Lucrarile fac parte din cadrul proiectului “Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetele Sibiu si Brasov`, cofinantat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu. La semnarea contractului au fost prezenti directorul general al SC Apa Canal SA Sibiu, ing. Mircea Niculescu, directorul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Peste un an si jumatate, Ocna Sibiului ar urma sa aiba o noua statie de epurare  Peste un an si jumatate, Ocna Sibiului ar urma sa aiba o noua statie de epurare

Ultima oră

Comentariul meu