Peste 1.000 de poliţişti vor asigura un „climat de ordine, linişte şi siguranţă publică pe perioada minivacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor de Paşte”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), care spun şi că în perioada 1-6 mai, aproximativ 200 de poliţişti se vor afla pe teren în fiecare zi, pentru acelaşi lucru.

„În perioada minivacanţei de 1 Mai, a perioadei premergătoare Sfintelor Sărbători de Paşti şi pe timpul acestora, respectiv 01 – 06 mai, la nivelul judeţului Sibiu, aproximativ 200 de poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze zilnic, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Astfel, 792 de poliţişti din sistemul de ordine publică, 284 de poliţişti rutieri şi alţi 114 poliţişti din cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi arme se vor afla în stradă, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Noaptea de Înviere

În Noaptea de Înviere, 375 de poliţişti vor asigura ordinea şi liniştea publică în zona a 234

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

peste 1.000 de poliţişti ne „veghează” pe perioada minivacanţei şi a sărbătorilor. şi 14 aparate radar  peste 1.000 de poliţişti ne „veghează” pe perioada minivacanţei şi a sărbătorilor. şi 14 aparate radar

Ultima oră

Comentariul meu