32 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, luni dimineaţă, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Galaţi, Sibiu, Iaşi şi Alba, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în furturi şi înşelăciuni cu autoturisme.

În Capitală au avut loc 19 percheziţii domiciliare, una în judeţul Galaţi, una la Sibiu, trei la Iaşi, una în judeţul Alba şi alte şapte percheziţii domiciliare în Ilfov. Au participat poliţiştii Serviciului Furturi Auto- D.G.P.M.B., împreună cu poliţişti judiciarişti şi luptători S.A.S. din cadrul Poliţiei Capitalei şi ai celor din judeţele în care au loc percheziţii. La acţiune participă şi ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi luptători S.I.A.S.- I.G.P.R.

Acţiunea vizează destructurarea unei grupări specializate în infracţiuni de furt, în special de auto, şi înşelăciuni.

Gruparea era monitorizată din noiembrie 2012, prejudiciul creat până în prezent ridicându-se la 200.000 de euro.

Potrivit Mediafax, generalul în rezervă Francisc Radici şi alte peste 20 de persoane sunt audiate luni, în urma percheziţiilor care au avut loc în Bucureşti şi cinci judeţe, la o grupare suspectată de furturi de maşini ai cărei membri sunt apropiaţi ai lui Sandu Geamănu, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Generalul Radici

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

percheziţii la sibiu, în cazul unei grupări infracţionale specializate în infracţiuni de furt, în special auto  percheziţii la sibiu, în cazul unei grupări infracţionale specializate în infracţiuni de furt, în special auto

Ultima oră

Comentariul meu