Unul dintre cei mai bine cotaţi regizori europeni ai momentului, Eimuntas Nekrošius revine la Sibiu, în cadrul celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu ce va avea loc în perioada 7 – 16 iunie 2013.

Regizorul şi fondatorul companiei Meno Fortas, Eimuntas Nekrošius a mai fost prezent în România acum doi ani, în deschiderea celei de-a XVIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, când a prezentat spectacolul „Idiotul” la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.

Reprezentaţia de la Sibiu va avea loc duminică, 9 iunie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele vor fi disponibile începând cu prima jumătate a lunii mai, odată cu anunţarea programului de evenimente. Spectacolul este prezentat în limba lituaniană, cu traducere în limba română și engleză și are o durată aproximativă de patru ore şi treizeci de minute, cu două pauze. Spectacolul este produs de Meno Fortas Theatre în parteneriat cu Teatro Pubblico Pugliese Bari, International Stanislavsky Foundation Moscow, Baltic House Festival St. Petersburg şi Lithuanian National Drama Theatre.

 

Ultima oră

Comentariul meu