Litoralul romanesc este pregatit sa primeasca turistii romani si straini de 1 Mai si de Pasti, dar nu putem fugi de adevar si trebuie sa recunoastem ca nu toate hotelurile sunt puse la punct, a declarat Maria Grapini, ministru delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediul de afaceri si turism.

‘Pentru toti romanii care ar dori sa mearga la mare, exista statiuni pregatite, exista hotelieri care s-au ingrijit sa pregateasca si confortul, si ambientul pentru ca romanii sau strainii sa-si petreaca 1 Mai si Pastele la mare. Nu toate hotelurile sunt pregatite, insa, pentru ca aici avem o problema cu detinatorii acestor locatii pentru ca nu si le-au mai intretinut. In acest sens, lucram la o modificare de legislatie. Nu putem fugi de adevar si sa nu recunoastem ca nu toate hotelurile sunt pregatite, dar asta nu inseamna ca 40.000-50.000 romani care vor sa mearga incepand de astazi sau poate de maine nu gasesc locuri foarte bune’, a afirmat Grapini.

Oficialul a mentionat ca oferta hotelurilor ce urmeaza sa primeasca turisti incepand din aceasta perioada este sub cea practicata de catre omologii din Grecia sau Bulgaria.

‘Am vizitat si camere, si hoteluri de trei stele cu camere foarte bine ingrijite si cu un

Citește mai departe pe: www.caplimpede.ro

litoralul romanesc este pregatit sa primeasca turisti de 1 mai si pasti!  litoralul romanesc este pregatit sa primeasca turisti de 1 mai si pasti!

Ultima oră

Comentariul meu