Sibienii care doresc să se relaxeze de 1 mai la un grătar, dar nu vor să părăsească localitatea, trebuie să aibă grijă pentru că riscă amenzi dacă pun grătarele în locurile publice. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, nu au fost amenajate locuri speicale în acest sens în oraş. În schimb, dacă doresc să fie „activi”, pot alerga în parc sau se pot scălda în lacurile de la Ocna Sibiului.

Ceea ce trebuie să ştie sibienii este că, în municipiul Sibiu, nu există niciun spaţiu amenajat de grătare şi riscă amenzi între 100 şi 200 de lei.

”Pe domeniul public al Municipiului Sibiu nu s-au identificat locuri care să se preteze la asemenea activităţi şi, în consecinţă, municipalitatea nu a amenajat locuri pentru grătare. Cei care nu ţin cont de prevederile legale vor fi sancţionaţi de Poliţia Locală cu amendă între 200 şi 400 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Nici în judeţ nu există locuri amenajate în care să fie permisă organizarea de picnicuri şi grătare. Potrivit declaraţiilor directorului Direcţiei Silvice Sibiu, Ioan Terea, ”pe domeniul aflat în administratrea Direcţiei Silvice Sibiu nu sunt amenajate locuri de gătar şi nu sunt permise asemenea acţiuni”.

Pe

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

fără locuri amenajate pentru grătare, de 1 mai, în sibiu. alternative: alergat în parc sau scăldat în lacurile de la ocna  fără locuri amenajate pentru grătare, de 1 mai, în sibiu. alternative: alergat în parc sau scăldat în lacurile de la ocna

Ultima oră

Comentariul meu