Cinci procente din totalul clientilor EOn Energie Romania debransati de la retea anul trecut, din cauza neplatii facturilor emise, sunt din judetul Sibiu, informeaza reprezentantii companiei de utilitati. Potrivit acestora, in medie, fiecare consumator debransat plateste, pe langa facturile restante si penalitatile aferente, inca aproximativ 500 de lei, pentru taxa de reconectare si garantii.
Cei 2.900 de clienti E.On Energie debransati in judetul Sibiu anul trecut nu reprezinta, insa, un procent semnificativ din totalul clientilor companiei din judetul nostru. Potrivit estimarilor celor de la E.On, in judetul Sibiu platesc lunar facturile pentru consumul de gaze naturale 136.000 de sibieni, persoane fizice si juridice.
`Sistarea serviciilor de furnizare a gazelor naturale este o masura de ultima instanta pe care compania este nevoita sa o aplice si care nu este nici in avantajul consumatorului, nici al furnizorului. In ceea ce priveste consumatorul, pe langa disconfortul generat de intreruperea acestor servicii, acesta este nevoit sa achite, in conformitate cu legislatia in vigoare, atat contravaloarea facturilor, respectiv penalitatile la intarziere, cat si taxele de reconectare, precum si contravaloarea unei garantii`, informeaza reprezentantii companiei.
Facturile la gaz trebuie achitate in termen de 45 de zile calendaristice de la data emiterii acestora.

`Pentru reluarea serviciului de furnizare sistat pentru

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cat costa neplata facturilor la gaz?  cat costa neplata facturilor la gaz?

Ultima oră

Comentariul meu