Super expoziție de flori la Sibiu. Cultivatori și distribuitori din județ și-au dat întâlnire la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din oraș cu cele mai frumoase aranjamente florale, unele pregătite special pentru sărbătorile Pascale. Vizitatorii nu au stat prea mult pe gânduri, dând curs invitației de a admira florile expuse.

Mușcate, panseluțe, orhidee și nu numai, au fost vedetele expoziției din Sibiu. Prodcătorii au venit la expoziție cu tot arsenalul de flori din dotare. Florile de primăvară au avut cea mai mare cătare în rândul vizitatorilor.

”S-au căutat plantele de exterior. Deci panseluțele au mers foarte bine. Am avut niște panseluțe și capanola curgătoare. Cel mai bine acestea s-au vândut, dar și aranjamentele specifice sărbătorilor de Paște care urmează”, spune Diaconescu Ioan – producător.

Vizitatorii au fost încântați de florile pe care le-au găsit aici. Oamenii spun că merită oricând să investim bani în astfel de achiziții, iar majoritatea au și plecat de altfel cu cel puțin o floare către casă.

”Destul de interesant. Am găsit ce căutam. Și o să mai luăm. Prețurile sunt acceptabile. Sigur că e o idee foarte bună. Am mai fost și în anii trecuți. Am cumpărat o mușcată. Am dat 15 lei pe ea” spune un vizitator al expoziției.

În acest weekend avem deschisă expoziția florală pentru toți iubitorii de frumos. Este a 16 – a ediție a expoziției la care participă 12 cultivatori si distribuitori de plante ornamentale din județ. De la aranjamente pentru masa de Paște și ghivece cu flori de apartament și de exterior. Paleta este largă și foarte ofertantă pentru toți cei care iubesc natura”, a explicat Tania Alecu, de la Agenția de Mediu de la Sibiu.

YouTube video

Expoziția de flori de la Sibiu va mai fi reluată pe viitor, în funcție și de cererea de pe piață și în alte locuri din județ.

Ultima oră

Comentariul meu