Va prezentam mai jos un top al celor mai ciudate locuri in care oamenii au ales sa traiasca intr-o comunitate, potrivit cracked.com:

6. “ORASUL” CIMITIR din Filipine

Din cauza supraaglomerarii orasului Manila, oamenii nu au avut incotro si s-au indreptat spre periferie. Astfel, 10.000 de oameni traiesc astazi intr-un cel mai mare cimitir din capitala filipineza, ei transformand locul intr-un adevarat orasel, cu magazine si restaurante. Oamenii au profitat de orice cripta sau mausoleu pentru a-si face o locuinta. Unii dintre ei au reusit chiar sa aiba electricitate. In plus, rezidentii sunt platiti pentru a avea grija de morminte. Aici, sunt inmormantati peste un milion de oameni.[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YmXdPRzXODg]

5. ORASUL ALBASTRU DIN MAROC

Cand ajungi in Chefchaouen (Maroc) ai impresia ca ai nimerit in “satul strumfilor”. In 1930, evreii au decis sa vopseasca peretii caselor in albastru deschis, traditia ramanand pana in prezent.

4. “ORASUL ROCA” DIN PORTUGALIA

De secole, locuitorii din Monsanto (Portugalia) si-au dus traiul in case construite sub roci masive. Oamenii si-au construit strazile si casele printre, deasupra sau sub rocile masive, preferand sa le pastreze forma naturala si peisajul locului.

3. ORASUL DE SUB PAMANT (AUSTRALIA)

Coober Pedy este unul dintre cele mai inaccesibile orase din Australia, care este recunoscuta pentru

Citește mai departe pe: Cap Limpede

top 6 cele mai ciudate orase din lume! foto  top 6 cele mai ciudate orase din lume! foto

Ultima oră

Comentariul meu