– Buna ziua V-am sunat sa va prezentam oferta generoasa prin care puteti beneficia de pachetul Dolce TV Maxim, cu zeci de programe, pentru care trebuie sa ramaneti abonat doi ani si beneficiati de o reducere lunara la abonament de noua eurocenti.

– Buna ziua Dolce Maxim include si pachetul HBO?

– Da, include si HBO. Doriti sa beneficiati de reducerea de noua eurocenti lunar? Acceptul dumneavoastra telefonic va fi suficient pentru prelungirea contractului pe inca doi ani.

– Da, daca include si pachetul HBO, sunt de acord.

dupa aproximativ cinci zile

Sesizare catre Serviciul Clienti Romtelecom: `am fost contactat de o reprezentanta a Romtelecom care m-a intrebat daca as fi de acord cu prelungirea contractului cu inca doi ani, caz in care as beneficia de pachetul Dolce TV Maxim. Am intrebat daca pachetul la care face referire include si programele HBO, intrebare la care am primit raspuns afirmativ. Dupa cum am descoperit ulterior, pachetul Dolce TV Maxim nu include si programele HBO. Avand in vedere declaratia doamnei reprezentant al Romtelecom – potrivit careia convorbirea telefonica este inregistrata – va rog sa imi trimiteti o copie a acestei inregistrari. Acest e-mail este o notificare inaintea demararii procedurilor legale prin intermediul Autoritatii

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

romtelecom. de la om la...  romtelecom. de la om la...

Ultima oră

Comentariul meu