Interstar Sibiu si-a adjudecat titlul de campioana a etapei zonalei a Cupei `Hagi Danone`, organizata in Sibiu, dupa ce duminica, 28 aprilie, a invins, in finala, formatia Unirea Juniors Alba Iulia, scor final 2-0.

Sibienii au ajuns in ultimul act dupa un 3-0 in semifinale, in fata invingatoarei din 2012, Kinder Sangeorgiu de Mures. In finala de duminica, Interstar s-a impus cu 2-0, insa scorul putea fi mult mai mare, dat fiind ca raportul ocaziilor – 15-6 – le-a fost favorabil. Primul gol a fost marcat din afara careului, cu un sut din pozitie perpendiculara pe poarta, pe care goalkeeper-ul albaiulian nu a putut sa il retina. Golul care a inchis tabela s-a marcat cu cinci minute inainte de final, dupa un contraatac-scoala.

La ceremonia de dupa finala s-au premiat cel mai bun portar si golgeter, cel mai tehnic jucator. Titlul de cel mai bun jucator al etapei zonale i-a revenit sibianului Alexandru Oroian.

Finala, la Arad

Turneul final al Cupei `Hagi Danone` are loc, anul acesta, la Arad, in perioada 29 mai – 1 iunie, iar InterStar, in calitate de castigatoare la Sibiu, va fi prezenta. Potul cel mare il ia, insa, echipa care va castiga la Arad,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

interstar sibiu accede in finala cupei `hagi danone`  interstar sibiu accede in finala cupei `hagi danone`

Ultima oră

Comentariul meu