Conform unei informari a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania stadiul fizic al tronsoanelor de autostrada aflate in constructie in acest moment intre Sibiu si Orastie se afla intre 50,6 la suta si 68,2 la suta. Informatiile au fost obtinute de portalul economica.net.

Pe sectiunea de 24 de kilometri Orastie-Sibiu, Lot 1, CNADNR spune ca lucrurile sunt efectuate doar in proportie de 50.6% de constructorul STRABAG desi termenul de finalizare este sfarsitul acestei luni.

Lucrarile la cei 19 kilometri ai Orastie-Sibiu, Lot 2, sunt realizate in proportie de 54,5% de constructorii Straco Grup – Studio Corona Civil Engineering.

Lotul 3 din Orastie-Sibiu, acordat Impregilo SpA, are o lungime de 22 de kilometri, este finalizat in proportie de 68,2%.

Lotul 4 din Orastie-Sibiu are 17 kilometri, este finalizat in proportie de 60,67% iar constructorul este asocierea dintre Astaldi, Astalrom si Euro Construct Trading 98.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cat au avansat anul acesta lucrarile la tronsoanele de autostrada sibiu-orastie  cat au avansat anul acesta lucrarile la tronsoanele de autostrada sibiu-orastie

Ultima oră

Comentariul meu