Raiul pe Pamant s-a mutat la fosta vila a lui Nicu Ceausescu de la Saliste. Domeniul este impanzit de livezi inflorite de meri, peri si pruni, peste care domneste o liniste de inceput de lume. Intr-un peisaj in care si ceasurile refuza sa mai bata, nici nu mai conteaza ca vila nu este, de fapt, decat o casa veche, cu camere intunecate si reci. Nici fiului fostului dictator probabil ca nu-i pasa de ahitectura, din moment ce venea aici saptamanal, ca sa traga cate un chef de pomina. Vorba merge ca intre peretii vilei au avut loc petreceri scandaloase, stropite cu mult alcool si insotite, uneori, de adevarate orgii .

Vila lui Nicu, asa cum este cunoscuta si pana in ziua de azi cabana din cartierulo Marmelada, de la Saliste, este inca libera pentru mini-vacanta de 1 mai si sarbatorile de Pasti. Pentru 40 de lei pe noapte, oricine se poate caza in camerele in care, odinioara, fiul fostului dictator tinea celebrele sale petreceri.

Vila este situata pe un domeniu de peste 20 de hectare, plin de livezi inflorite.

Vila lui Nicu Ceausescu din Saliste, judetul Sibiu, este considerata de multi turisti o curiozitate si vizitata tocmai datorita renumelui fiului fostului dictator.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

vila lui nicu, libera de pasti pentru 40 de lei pe noapte  vila lui nicu, libera de pasti pentru 40 de lei pe noapte

Ultima oră

Comentariul meu