Un triunghiular de box i-a adus impreuna, sambata aceasta, la Sibiu, pe sportivii CSM-ului din localitate, cat si pe pugilistii de la CFR Craiova si CSM Pitesti. Intalnirea a avut loc in sala Clubului Sportiv Municipal Sibiu, situata sub peluza stadionului `Municipal` din parcul Sub Arini.

In jurul orei 11.00, agitatie mare in sala. `Manusile, unde-mi sunt manusile?`, intreba un bondoc de prin Craiova. `In masina, vezi ca acolo ai si proteza`, il ghida un coleg, completat de un alt prichindel – `hai, ma, repede, ca incepe meciul fara tine!`.

De partea cealalta, gazdele pregateau ultimele detalii. Sportivii isi luau in primire putinele oglinzi din sala si incepeau antrenamentul virtual. Altii exersau la saci. `Cu cine ma lupt, domn profesor?`, l-a intrebat un sibian pe antrenorul Nita, oprindu-l din alergatura caracteristica clubului-gazda. `Lasa ca vezi ce ti-am pregatit!`, raspundea acesta, multumit ca-l poate testa pe invatacel inaintea ultimelor etape oficiale din 2013.

Sibienii, victoriosi

Putin peste 20 de oameni, deopotriva antrenori si sportivi. Nu au contat rezultatele, desi pumnii au zburat, in toate directiile, sub forma de crosee si directe. Cu totii stiau ca sparring-ul este, prin definitie, cu caracter amical, chiar daca incrancenare a fost si pe margine,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

`avem si noi la craiova sala, dar parca asta e si mai urata`  `avem si noi la craiova sala, dar parca asta e si mai urata`

Ultima oră

Comentariul meu