În cursul nopţii de 25 aprilie, în jurul orei 3.00, un echipaj din cadrul Secţiei 1 Poliţie Sibiu aflat în patrulare pe str. Gorăslău din municipiu, au observat în trafic un autoturism care circula cu luminile stinse şi fără plăcuţă de înmatriculare.

În acest condiţii, poliţiştii au procedat la oprirea autovehiculului. Având în funcţie luminile filatoare, însă conducătorul auto a ignorat semnalele acustice şi luminoase şi şi-a continuat deplasarea. Circulând cu viteză, conducătorul auto a avariat două autovehicule, iar din impact gardul unui imobil.

”În momentul opririi conducătorul auto, singur în autoturism, a fost identificat – T. Alexandru, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ însă a refuzat semnarea actelor procedurale de consemnare a incidentului.

YouTube video

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, autoturismul condus de acesta era neînmatriculat. Cercetările în acest caz continuă”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu