Targul de Pasti de la Sibiu s-a deschis astazi, in Piata Mare a orasului. Organizatorii sunt convinsi ca vremea buna de anul acesta ii va ajuta sa depaseasca recordul de vizitatori din anii trecuti. In plus, anul acesta vor avea loc si concursuri inedite, printre care rostogolitul oualor, suflatul oualor si mini-golf cu ati ghicit, oua!

Comercianti din toata tara au venit la Targul de Pasti de la Sibiu, cu produse dintre cele mai variate, numai bune de pus in cosul Iepurasului.

"Din lemn. Sunt toate absolut facute din lemn. Avem si pentru copii, neasamblate si care le-ar putea picta ei. Lucrul manual speram sa se aprecieze cat mai bine", spune una dintre comerciantele prezente la Targ.

"Venim cu produse lucrate de noi, in principiu sticlarie si lemn. Sunt creatiile mele Avem, de la magneti, la cana, vaza, tablouase si cutiute de bijuterii. Venim de patru ani la Sibiu si avem cel mai mare succes aici Suntem din Timisoara", spune o alta creatoare de obiecte de artizanat.

La Targ va puteti infrupta, insa, si cu delicatese speciale. Coltul food-court are, pentru doritori, frigarui de frcucte cu ciocolata, cocktail-uri de fructe cu ciocolata, gogosi, langos, clatite uriase, turta dulce si sucuri naturale.

Zeci de sibieni,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

targul de pasti: vreme buna si casute doar pe jumatate din piata mare  targul de pasti: vreme buna si casute doar pe jumatate din piata mare

Ultima oră

Comentariul meu