Alaturi de 65 de pomi plantati in diferite zone ale Sibiului si alte 60 de vaze cu flori amplasate in sensurile giratorii, angajatii Serviciului parcuri si zone verzi au plantat 25.000 de plante bienale in acest inceput de primavara. In zilele imediat urmatoare sarbatorilor pascale, in oras vor mai fi amplasate 5.000 de ghivece cu muscate, mai numara reprezentantii administratiei locale.
`Pe langa intretinerea zonelor verzi existente, municipalitatea a creat o noua zona verde in cartierul Lazaret, pe strada Nicovalei. Aici s-a plantat gard viu pe o portiune de aproximativ 500 de metri, s-au plantat 30 de pomi si 100 de fire de trandafir`, se mai arata in comunicatul administratiei locale.
Potrivit acestuia, fin cele 13 fantani existente in oras, pana in prezent au fost puse in functiune noua: cea din Piata Mare, cele din Parcul Sub Arini, Parcul Terezian, Parcul Tineretului, cea de pe strada Nicolae Balcescu, cea din giratoriul din Piata Aurel Vlaicu, cea din Piata Schiller si cea de pe strada Dealului. `Celelalte patru fantani vor fi puse in functiune in scurt timp, dupa efectuarea reparatiilor`.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

primavara incepe cu 25.000 de plante nou plantate  primavara incepe cu 25.000 de plante nou plantate

Ultima oră

Comentariul meu