Marele castigator al Berlinalei 2013, filmul `Pozitia copilului`, de Calin Peter Netzer va fi proiectat din nou la Sibiu in zilele de 26, 27 si 28 aprilie.

`Cinema Astra Film s-a gandit la publicul sibian doritor de a revedea filmul, precum si la cei ce nu au reusit sa vada proiectiile trecute, avand in vedere salile pline pana la refuz. Filmul revine la Cinema Astra Film , care isi redeschide portile pentru aceste proiectii speciale`, spun organizatorii Astra Film.

`Pozitia copilului` este cel de-al treilea lungmetraj al lui Calin Peter Netzer dupa `Maria` (2003) si `Medalia de onoare` (2010). Filmul vorbeste cu dramatism si emotie, dar si cu umor despre traumele sufocarii copiilor prin dragoste si despre amprentele pe care le lasa parintii asupra personalitatii acestora. Filmul este, totodata, o radiografie a high-class-ului romanesc contemporan si vorbeste despre trafic de influenta si coruptie la nivel mic in institutiile de baza ale societatii si extensiile acestora asupra intregului sistem socio-economic din Romania de azi.

Scenariul este semnat de Razvan Radulescu si Calin Peter Netzer. Luminita Gheorghiu si Bogdan Dumitrache au rolurile principale, iar alaturi de ei joaca Natasa Raab, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Branescu, Vlad Ivanov si Tania

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

`pozitia copilului` revine la cinema astra film  `pozitia copilului` revine la cinema astra film

Ultima oră

Comentariul meu