Municipiul Mediaş a fost premiat la categoria „Luptător” în cadrul “bătăliei” pentru titlul de „Oraşul Reciclării”, fiind printre municipiile care au colectat separat cele mai multe deşeuri de ambalaje/locuitor.

Proiectul iniţiat de Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei “Punctul Verde” în România, a fost adresat primăriilor de municipiu şi s-a derulat în perioada 1 septembrie 2012-28 februarie 2013.

Pe parcursul competiţiei, în Mediaş au fost colectate separat 280,923 de kg de deşeuri de ambalaje, dintre care 130,110 kg de hârtie-carton, 107,620 kg de sticlă, 42,720 kg de plastic, şi 473 kg de metal.

Alături de Mediaş, titlul de „Luptător” a fost acordat şi Primăriei municipiului Zalău, fiecare dintre cele două oraşe colectand separat cele mai multe deşeuri de ambalaje/locuitor, iar premiul de excelenţă la categoria „Armament de calitate” a fost obţinut alături de Sfântu Gheorghe şi de Primăria Sectorului 1 Bucureşti şi primăriile oraşelor Satu Mare, Tulcea, Focşani şi Sectorului 6 Bucureşti, obţinând cel mai mare punctaj la evaluarea calitativă a punctelor de colectare separată.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

mediaşul, tare în reciclare. municipiul a fost premiat la categoria „luptător” de eco-rom ambalaje  mediaşul, tare în reciclare. municipiul a fost premiat la categoria „luptător” de eco-rom ambalaje

Ultima oră

Comentariul meu