De Florii, grupul vocal Acapella ofera sibienilor doua concerte, unul la Biserica Ursuline si altul la Catedrala Mitropolitana. Grupul vocal Acapella, care si-a facut debutul sibian in anul 2006, in cadrul Festivalului International de Teatru, va sustine traditionalul concert de Florii duminica, 28 aprilie.

De sapte ani de zile, Acapella ofera un strop de magie sarbatorii de Florii. Anul acesta, cele doua concerte de Florii dau startul proiectului `Muzica, mereu tanara`.

`Sibiul este un oras foarte drag pentru noi, cu un public extrem de cald. Am cantat in toate colturile lumii, dar la Sibiu ne simtim cel mai bine. Si din acest motiv revenim an de an`, spune George Miron, dirijorul ansamblului vocal Acapella.

Concertul din Catedrala Mitropolitana aduce publicului o surpriza. Grupul vocal Acapella a invitat mai multi studenti ai Facultatii de Teologie din Sibiu, alaturi de care va sustine o parte din programul muzical.

Concertul de seara, cel din Biserica Ursulinelor, difera nu doar ca program, ci mai ales ca si ambient. Misterioasa Biserica din orasul vechi este decorul perfect pentru improvizatii vocale si acorduri cristaline. Grupul vocal Acapella a luat fiinta in anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat `Trei Crai de la Rasarit`.

Sibiul i-a `adoptat` in anul 2006,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

grupul vocal acapella aduce muzica divina la sibiu, de florii  grupul vocal acapella aduce muzica divina la sibiu, de florii

Ultima oră

Comentariul meu