Cupa Hagi Danone ajunge la Sibiu pe 27 şi 28 aprilie, pentru cea de-a cincea etapă ediţiei de anul acesta. Organizată de Fundaţia “Gheorghe Hagi”, împreună cu Danone România, Cupa Hagi Danone este cea mai mare competiţie de fotbal din România, dedicată copiilor cu vârste între 10 și 12 ani.

Sibiu a devenit o destinație de tradiție pentru Cupa Hagi Danone fiind pentru al treilea an consecutiv în care face parte din turul caravanei Cupei Hagi Danone. Etapa de anul acesta se va disputa pe Stadionul Mecanica în zilele de sâmbătă, 27 aprilie şi duminică, 28 aprilie. Vor participa cele mai bune şase echipe câştigătoare ale campionatelor organizate în judeţele Sibiu, Alba, Braşov, Mureş, Harghita şi Covasna care îşi vor disputa calificarea pentru turneul final de la Arad.

Cele şase echipe participante sunt: Interstar Sibiu, Şcoala de Fotbal Benţa Braşov, Kinder Sângeorgiu de Mureş, Unirea Juniors Alba Iulia, FC Odorhei şi AS Soccer Juniors Sf. Gheorghe. Acestea vor fi împărţite în două grupe, urmând ca primele două clasate să se califice în fazele eliminatorii.

Sâmbătă vor avea loc meciurile din grupe, la orele 09:00, 12:00 și 17:00, iar duminică, semifinalele, de la orele 9:00, și finala, de la ora 12:00.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cupa “hagi danone” vine în weekend la sibiu. interstar sibiu luptă pentru calificarea în turneu final  cupa “hagi danone” vine în weekend la sibiu. interstar sibiu luptă pentru calificarea în turneu final

Ultima oră

Comentariul meu