Antrenorul dinamovist consider ca indiferent de temperatura de la ora jocului, elevii sai trebuie sa se impuna in fata Gazului Metan.

Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias se intalnesc duminica, 28 aprilie, la doua ore dupa pranz, pe Arena Nationala, pentru partida din etapa a 28-a a Ligii I. `N-am mai jucat in acest campionat la ora 14.00, o sa fie foarte cald, dar nu avem ce face, asta e situatia. Ca sunt 30 de grade, ca sunt 28, trebuie sa jucam. Ne asteapta un meci greu, cu o echipa masiva, foarte buna, care vine dupa trei victorii consecutive. In ceea ce ne priveste, vom face tot posibilul sa castigam cu Medias`, a declarat Cornel Talnar la conferinta de presa organizata vineri dimineata, in `Stefan cel Mare`.

Probleme de lot

Daca de la Medias va lipsi Eric de Oliveira, suspendat pentru doua etape, din echipa `cainilor` nu va face parte Alexe. `Din pacate, si duminica probabil nu vom putea conta pe doi dintre titulari. Alexe are si el niste probleme, nu este pus la punct. La mijloc este problema mare, Catalin Munteanu a lasat un gol mare acolo si niciun alt jucator din lot de acum nu are calitatile lui.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cornel talnar, antrenor dinamo: ca sunt 30 de grade, ca sunt 28, trebuie sa castigam cu medias!  cornel talnar, antrenor dinamo: ca sunt 30 de grade, ca sunt 28, trebuie sa castigam cu medias!

Ultima oră

Comentariul meu