Festivalul ARTmania anunță performance-ul duo-ului german Deine Lakaien, nume reprezentativ al avantgardei muzicii electronice. Artiștii sunt invitați la Sibiu pentru un concert acustic găzduit de Muzeul Național Brukenthal joi, 8 august 2013. Evenimentul constituie o trecere armonioasă spre concertele de rock și metal simfonic care vor avea loc, în weekend, pe scena din Piața Mare a cetății medievale.

După o călătorie de mai bine de douăzeci de ani, Deine Lakaien încă exlporează complexitatea sunetelor și a liricii, dovedindu-se cea mai de succes apariție de pe scena curentului darkwave. În 1985, vocalul Alexander Veljanov și pianistul Ernst Horn au pus bazele trupei, propunând o abordare inovatoare a muzicii electronice, dintr-o perspectivă gotică.

Deine Lakaien participă la cea de-a opta ediție a Festivalului ARTmania cu un performance intens, plin de emoție, pe 8 august. Datorită capacității limitate a locației, posesorii de bilete sau abonamente trebuie să își rezerve locurile pentru acest eveniment aplicând pe platforma online a festivalului: artmaniafestival.ro.

 

Ultima oră

Comentariul meu