Un tanar de 26 de ani s-a crezut, azi-noapte, in filmele de actiune si a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor. Nu s-a ales cu nimic din asta, in afara de un dosar penal.

Sibianul se afla azi-noapte, in jurul orei 03.00, pe strada Goraslau, intr-un BMW neinmatriculat. Rula cu luminile stinse, probabil tocmai pentru ca se simtea cu musca pe caciula. Un echipaj de la Politia Municipiului l-a vazut in trafic si a incercat sa-l opreasca, insa soferul, in loc sa apese pe frana, a apasat pedala de acceleratie.

`Politistii aveau in functie luminile filatoare, insa conducatorul auto a ignorat semnalele acustice si luminoase si si-a continuat deplasarea`, se arata intr-un comunicat al IPJ Sibiu.

Circuland cu viteza, soferul a intrat in doua masini parcate pe Nicolae Iorga si a ricosat in gardul unui imobil.

Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, insa tanarul a refuzat semnarea actelor. “Acest lucru nu-l absolva de vina. El va fi amendat contraventional pentru faptele sale, dar I s-a intocmit si dosar penal, pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat`, explica purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, Luciana Baltes.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

urmarire in hipodrom, cu masina politiei  urmarire in hipodrom, cu masina politiei

Ultima oră

Comentariul meu