Daca vreti sa ajungeti la un gratar la Curmatura, asa cum cere traditia, de 1 mai, nu aveti decat doua solutii: fie plecati cu noaptea-n cap, in asa fel incat sa fiti acolo inainte de ora 10.00, fie plecati doar dupa ora 12.00, insa riscati sa intalniti o coloana considerabila de masini. Traficul intre Dumbrava Sibiului si Rasinari va fi inchis intre orele 10.00-12.00, pentru desfasurarea a doua evenimente sportive – concursul de ciclism `Criteriul Primaverii` si Crosul Primaverii.

Daca nu va deranjeaza sa bateti aproape 30 de kilometri pana la Curmatura, puteti alege cea de-a treia varianta, cea sugerata de Consiliul Judetean: ruta Sibiu – DN1 – Cristian – Orlat – Gura Raului – intersectie DJ 106 A spre Paltinis (Calugaru) si inapoi spre Rasinari.

De asemenea, intre orele 10-13, se inchide si traficul pe ruta Poplaca (Scoala Generala) – intrarea in Sibiu (Inspectoratul Judetean de Jandarmi).

Potrivit reprezentantilor CJ, dupa terminarea celor doua competitii sportive, circulatia se va relua in conditii normale.

(Foto: businessmagazin.ro)

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

o sa fie nebunie: traficul spre curmatura, inchis in 1 mai  o sa fie nebunie: traficul spre curmatura, inchis in 1 mai

Ultima oră

Comentariul meu