`Apa Canal` Sibiu anunta ca luni, 29 aprilie, in intervalul 08:00 – 22:00, vor fi executate lucrari de cuplare la reteaua noua de alimentare cu apa a consumatorilor de pe strada Octavian Goga si se va intrerupe furnizarea apei pentru abonatii din permietrul delimitat de strada Privighetorii – Calea Dumbravii ( partea numerelor cu sot) – strada Alexandru Vlahuta – strada Octavian Goga – Aleea Calaretilor.

`Lucrarile de cuplare sunt executate de SC `Constructii` SA Sibiu in cadrul Contractului `Extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare din municipiul Sibiu si comuna Selimbar` finantat prin POS Mediu. `Apa Canal` Sibiu va pune la dispozitia populatiei apa menajera prin intermediul unei autospeciale ce va stationa pe strada Octavian Goga, in apropierea intersectiei cu strada Argesului. Abonatii sunt rugati sa-si asigure rezervele necesare de apa`, spun reprezentantii Apa Canal.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la tel. 0269/222.777, Telverde 08008.202.202.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

luni se intrerupe furnizarea apei pe strazile privighetorii, calea dumbravii, alexandru vlahuta, octavian goga si aleea calaretilor  luni se intrerupe furnizarea apei pe strazile privighetorii, calea dumbravii, alexandru vlahuta, octavian goga si aleea calaretilor

Ultima oră

Comentariul meu