Cele mai bune imagini ale unor fotografi  talentați, care au hoinărit prin țară alături de cunoscutul fotograf Sorin Onisor, se reunesc din nou într-o expoziție deschisă publicului în perioada 27 APRILIE – 15 MAI 2013 la Shopping City Sibiu.

Marea Hoinăreală, o expoziţie itinerantă de fotografie dedicată României, este deja o tradiție in peisajul fotografic românesc, fiind organizată începând cu 2011 în mai multe orașe din țară, precum: Bucuresti, Iasi, Suceva , Brasov.

Imaginile au fost surprinse în cadrul workshop-urilor organizate de artist în diverse zone ale ţării, precum Bucovina, Maramureş, Delta Dunării, Brașov, Munţii Apuseni, Moldova colinară, etc.

Workshop-urile de fotografie organizate de Sorin Onișor au propus întotdeauna o revenire la autenticul românesc, la gesturile firești, la fericirea simplă, toate acestea mijlocite alaturi de obiectivul aparatului foto, inspirându-i pe tinerii fotografi şi atragându-i spre o redescoperire a României adevărate.

Sorin Onişor, desemnat în 2010 ‘Fotograful anului’ de către Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, are la activ peste zece expoziţii personale de fotografie şi mai mult de 40 de expoziţii colective. A primit numeroase distincţii la diferite concursuri de fotografie, fiind supranumit şi ‘fotograful dedicat 100% satului românesc’.

 

Ultima oră

Comentariul meu