Chiar daca intalneste Dinamo Bucuresti in urmatoarea partida, Gheorghe Multescu, antrenorul mediesenilor, spune ca echipa sa va juca la victorie.

`Vrem sa castigam jocul, pentru a continua seria evolutiilor si a rezultatelor bune, sa urcam in clasament, sa avem in continuare o atitudine buna si serioasa pana la sfarsitul campionatului`, a declarat acesta, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta joi, 24 aprilie.

Ora imposibila

Etapa cu numarul 28 a Ligii I are programat meciul dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan la o ora mai apropiata de intalnirile din Liga a II-a decat de jocurile caracteristice primului esalon fotbalistic. Potrivit orarului stabilit de LPF, Dinamo -Gaz Metan se va juca duminica, 28 aprilie, de la ora 14.00.

Prognoza meteo pentru ora la care se va da primul fluier al partidei indica o temperatura de 28 de grade, umiditate maxima de 41% si un vant de 16 km/h. Cu toate acestea, antrenorul spune ca Gaz Metan a sustinut o serie de antrenamente pentru ca fotbalistii sa se acomodeze cu temperatura si sa fie apti pentru intalnirea cu `cainii rosii`.

`E interesant. Am jucat toata iarna pe frig, pe ger, la noua jumatate seara, iar acum, cand s-au facut temperaturi de vara,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

gaz metan joaca la o ora imposibila cu dinamo, in etapa a 28-a. `vrem sa castigam!`  gaz metan joaca la o ora imposibila cu dinamo, in etapa a 28-a. `vrem sa castigam!`

Ultima oră

Comentariul meu