Dupa ce Mike Godoroja, Vasile Mardare, Adi Bezna, DreamCatchers si Compact au concertat in Imperium, sambata acesta a venit randul baietilor de la Nightlosers sa incante publicul sibian.

Hanno Höfer (voce, chitara, muzicuta, washboard), Grunzo Geza (keyboard), Claudiu “Nasu` Purcarin (tobe), Jimi “EL` Laco (vioara, chitara, mandolina, banjo), Luci “Stein` (electric & double bass) si Barila Andreescu (bass) aduc la Sibiu piese cunoscute ca “Betivan Ratat` si “Dragostea-i ca si o raie (Zavaidoc)`, dar si melodii de pe cel mai recent album "Cinste lor".

"Cinste lor" pastreaza aceeasi linie stilistica, combinatie intre blues si folclor, piesele sunt de aceasta data mult mai cunoscute si cu mai mult impact decat cele de pe albumele anterioare.

`Intrucat in 2013 aniversam 10 ani si pentru ca ne dorim sa respectam traditia, in urmatoarele 10 luni vom organiza o serie de spectacole, care sa respecte intocmai traditia, cultura si spiritul Imperium. In fiecare luna pe langa evenimentele obisnuite – café-concert, clubul de jazz, seara de folk, karaoke, seara de muzica unplugged si seara de muzica romaneasca, vom organiza doua master concerte cu invitati foarte cunoscuti si foarte apreciati de publicul pasionat de muzica buna`, spun reprezentantii Imperium.

Concertul se va desfasura in 27 aprilie, de la ora

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

concert nightlosers in imperium  concert nightlosers in imperium

Ultima oră

Comentariul meu