96 de persoane care conduceau mopede în trafic, pe drumurile din judeţul Sibiu, fără a deţine acest drept, s-au ales cu dosare penal, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

“Din data de 19 ianuarie a acestui an, mopedul este considerat autovehicul şi pentru a conduce un asemenea autovehicul pe drumurile publice este obligatorie deţinerea unui permis de conducere categoria AM”, a declarat din partea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), Luciana Balteş.

Permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile şi pentru vehiculele din categoria AM, potrivit noilor reglementări.

Examenul pentru obţinerea permisului de conducere, categoria AM, constă în susţinerea unei probe teoretice de verificare a cunoştinţelor şi a unei probe practice, de verificare a aptitudinilor în poligoane special amenajate.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

96 de persoane care conduceau mopede fără a avea dreptul au dosar penal la poliţie  96 de persoane care conduceau mopede fără a avea dreptul au dosar penal la poliţie

Ultima oră

Comentariul meu