Vineri este programata licitatia electronica pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canal din localitatile Rasinari si Cisnadie, lucrari a caror valoare a fost aproximata inainte de atribuirea contractului la peste 27,8 milioane de lei, fara TVA.
Licitatia a fost lansata inca din septembrie anul trecut, pentru ziua de 26 aprilie 2013 fiind programata licitatia electronica, in cadrul careia companiile vor oferta, fiecare, preturile pentru lucrari.
Potrivit caietelor de sarcini, in Cisnadie vor fi reabilitate retele de distributie a apei cu o lungime totala de 3.437 de metri si retele de canal in lungime de 5.386 de metri. Reteaua de canalizare va fi extinsa cu mai bine de trei kilometri.
In Rasinari, sunt prevazute lucrari de introducere a retelei de apa pe o lungime de aproape 20 de km, in timp ce reteaua de canalizare menajera va fi extinsa cu mai bine de 16 km. Vor fi realizate 1.512 bransamente de apa si 1.432 de racorduri la reteaua de canalizare.
Durata de executie a lucrarilor prevazuta in documentatia de atribuire este de 16 luni de la data atribuirii contractului.
Beneficiarul lucrarilor este operatorul regional SC Apa Canal SA Sibiu, iar fondurile europene sunt alocate prin intermediul Programului Operational Sectorial de Mediu.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

44 de km de retelele de apa si canal din rasinari si cisnadie, scoase la licitatie  44 de km de retelele de apa si canal din rasinari si cisnadie, scoase la licitatie

Ultima oră

Comentariul meu