Multi cred ca ne confruntam cu cea mai intensa revolutie tehnologica din toate timpurile. Va prezentam mai jos cateva dispozitive care vor aparea in viitorul apropiat (unele deja au fost lansate), potrivit listverse.com:

10. Senzorul dinte

Oamenii de stiinta de la Universitatea Princeton au creat un senzor care poate fi tatuat pe un dinte pentru a depista infectiile si a trimite informatii catre o baza de date medicale, fiind mai putine vizite la dentist, si o lume mai fericita.

9. Montagne russe

Prin termenul montagne russe se intelege un tip popular de distractie dezvoltata pentru parcuri de distractie si parcuri tematice moderne. LaMarcus Adna Thompson a autorizat primul montagne russe la data de 20 ianuarie 1885.

8. Oculus Rift

Proiectul celor de la Oculus a pornit pe platforma de finantare Kickstarter in august 2012 si a reusit sa stranga de 10 ori mai multi decat si-au propus. Oculus Rift este casca pentru realitate virtuala pe care au adus-o la CES 2013. Gadgetul are un port HDMI, unul DVI si unul USB, seamana cu niste ochelari de schi, iar rezolutia pe care o reproduce este de 1.280×800 pixeli, cu mentiunea ca fiecare ochi vede imaginile la 640×800 de pixeli.

7. Parallella

Parallella este un supercomputer mini,

Citește mai departe pe: Cap Limpede

top 10 dispozitive care ne vor schimba viata! foto  top 10 dispozitive care ne vor schimba viata! foto

Ultima oră

Comentariul meu