Studentii de elita ai Universitatii “Lucian Blaga` din Sibiu au fost selectati pentru a beneficia de un stagiu Erasmus de studiu si/sau practica in centre universitare din intreaga Europa.

Peste 200 de studenti inmatriculati la ULBS, selectati in cadrul programului Lifelong Learning Programme – ERASMUS, s-au intalnit miercuri, 24 aprilie, in Aula Avram Iancu a ULBS pentru a discuta despre oportunitatile si pasii care trebuie urmati pentru a studia trei, sase sau doisprezece luni la una dintre cele peste 250 de universitati cu care ULBS are Acorduri Bilaterale Erasmus incheiate. Mobilitatile ERASMUS ofera oportunitatea de a studia la o universitate din Uniunea Europeana fara a plati taxe de scolarizare, echivalarea examenelor si a creditelor la intoarecerea din mobilitate, sansa de a intalni studenti din toate colturile lumii si de a invata limbi straine precum si un grant lunar pe durata stagiului.

“Sunt cu totii plini de entuziasm, constienti de oportunitatea extraordinara de care au parte. Studentii au pus intrebari despre cazare, cursuri, perioada de sedere, grant, etc iar toate aceste detalii vor fi stabilite pentru fiecare student in parte. In urma selectiei studentii vor efectua demersurile necesare pentru a pleca la universitatile partenere si pentru a se intoarce acasa, dupa finalizarea

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

studentii ulbs – studenti erasmus  studentii ulbs – studenti erasmus

Ultima oră

Comentariul meu