Pentru a gasi clienti in spatiile comerciale din incinta terminalului, comisia de stabilire a tarifelor de inchiriere din cadrul Aeroportului sibian propune consilierilor locali sa aprobe injumatatirea chiriei lunare ceruta in prezent pentru cei aproape 440 de mp pe care ii ocupa cinci spatii comerciale. Unele din aceste spatii (ex. cel comercial de la plecari externe), pentru care chiria solicitata este in prezent de zece euro/mp, nu au fost ocupate niciodata de la inaugurarea noului terminal. In alte cazuri – cafe bar din zona publica sau spatiu comercial din zona plecari interne – contractele incheiate au fost reziliate de catre agentii economici, `motivat de volumul scazut al vanzarilor si de imposibilitatea de plata a chiriei`, dupa cum se arata in raportul care insoteste proiectul de hotarare propus consilierilor locali. La licitatiile ulterior lansate rezilierii contractelor nu s-a mai inscris nimeni.
Prin urmare, pentru aceste spatii, reprezentantii Aeroportului propun reducerea chiriei lunare de la 10 euro pe mp, la cinci euro pe mp. Nu pentru toate spatiile comerciale din terminal este propusa aceasta reducere: birourile rent-a-car, spatiile destinate amplasate ATM-urilor sau automatelor de cafea vor fi inchiriate la aceleasi preturi ca si pana acum.

Spatiu

Suprafata

Pret actual

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Se injumatatesc chiriile in terminalul Aeroportului International Sibiu  Se injumatatesc chiriile in terminalul Aeroportului International Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu