Prefectul judeţului Sibiu, Ovidiu Sitterli, a declarat miercuri, că este sigur că de 1 mai va alerga tot traseul de aproximativ 18 km, distanţa pe care ar urma să se întindă pista de biciclete cu traseul Sibiu – Răşinari – Poplaca – Sibiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), Ioan Cindrea, a declarat la rândul lui, marţi, că atât cât va alerga prefectul, pe acea distanţă va fi trasată pista de biciclete. (citeşte articolul aici)

“Trebuie să fac traseul”, a spus Ovidiu Sitterli ca răspuns, menţionând că “este o susţinere a proiectului de construire a pistei de biciclete”.

Pentru a stimula sibienii să facă mişcare în aer liber, cele două instituţii organizează miercuri, 1 mai, două evenimente sportive sub deviza “Mişcare pentru sănătate”.

Unul dintre ele este Crosul Primăverii, la care va participa şi prefectul judeţului. Evenimentul se desfăşoară cu scopul de a sensibiliza autorităţile locale să amenajeze o pistă pentru biciclete spre Răşinari-Poplaca, în continuarea celei care se termină la Grădina Zoologică.

Crosul va începe la ora 10.30 şi se va desfăşura pe traseul ieşirea din Sibiu/parcarea de la Grădina Zoologică – Răşinari – podul peste pârâul Seviş – Deal Mănăstire Răşinari – Poplaca – cu sosire la Inspectoratul Judeţean

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

prefectul despre participarea la crosul de 1 mai: “eu spun că o să alerg tot traseul”  prefectul despre participarea la crosul de 1 mai: “eu spun că o să alerg tot traseul”

Ultima oră

Comentariul meu