Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va susţine un concert de muzică simfonică de 1 Mai cu compoziții semnate J. Haydn, J.J.Quantz şi J.S. Bach. Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi condusă de maestrul Walter Hilghers din Germania iar solistă va fi flautista Lidia Marina.

Concertul va avea loc miercuri, 1 mai, de la ora 19,00 la Sala Thalia, iar biletele se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia).

Preţul unui bilet este de 14 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50 la sută.

Walter Hilgers este profesor la Academia de Muzică „Franz Liszt” din Weimar (din 1995). În calitate de dirijor invitat sunt cunoscute succesele concertelor sale din ultimii ani atât din Germania, cât şi din întreaga Europă, America de Sud şi Asia. Muzicianul Walter Hilgers a fondat unul dintre cele mai renumite ansambluri de suflători de alamă – „German Brass” – formaţie cu care, pe parcursul a 25 de ani, a realizat numeroase concerte.

De-a lungul anilor, Lidia Marina a susţinut concerte în România, Germania, Italia, Franţa, Elveţia şi a avut ocazia de a se perfecţiona cu flautişti de talie internaţională precum: Heidi Indermühle, Andrea Kollé, Arife Gülsen

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

concert simfonic extraordinar la filarmonica de stat sibiu de 1 mai  concert simfonic extraordinar la filarmonica de stat sibiu de 1 mai

Ultima oră

Comentariul meu