Cu prilejul Sărbătorilor de Paşti, reprezentanţii societăţii de transport în comun, Meditur Mediaş, în colaborare cu şase grădiniţe din Mediaş, vor expune, la fel ca în anii trecuţi, desenele realizate de copii în şase dintre autobuzele societatii.

Vor fi expuse lucrările realizate de preşcolarii de la Grădiniţa Micul Prinţ, Dumbrava Minunată, Piticot, Grădiniţa nr. 12, Grădiniţa Raza de Soare şi Bucuria Copiilor.

În zilele de 23, 24, 25 aprilie, reprezentanţii societăţiii Meditur vor duce dulciuri copiilor şi vor lua desenele realizate de aceştia. Lucrările, specifice sărbătorilor pascale, vor fi expuse timp de trei săptămâni.

“O pată de culoare, un pic de lumină şi o bucurie în plus în suflete, atât celor mici cât şi celor mari în preajma sărbătorilor pascale” a spus Dan Voinea, directorul SC Meditur SA Mediaş.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

mai multe desene ale preşcolarilor din mediaş vor fi expuse în autobuzele societăţii de transport în comun  mai multe desene ale preşcolarilor din mediaş vor fi expuse în autobuzele societăţii de transport în comun

Ultima oră

Comentariul meu