Serviciul Public Creşe a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor de reamenajare a spaţiului de pe strada Arhivelor pentru a-l transforma ca utilitate într-o nouă creşă care să primească copiii sibieni.

Contractul a fost semnat cu firma SC VAS CONSTRUCTOR SRL, în urma unei proceduri de achiziţie publică. Lucrările prevăzute în contractul semnat includ recompartimentarea spaţiului, instalarea unei centrale termice, crearea unor noi instalaţii electrice, de alimentare cu apă şi o nouă reţea de canalizare, reparaţii la acoperiş, înlocuirea tâmplăriei şi executarea zugrăvelilor.

Termenul de execuţie pentru aceste lucrări este 2 luni de la darea ordinului de începere care va fi emis, cel mai probabil, la jumătatea lunii mai. Garanţia oferită de constructor este de 3 ani. Valoarea acestor lucrări este de 216.223, 45 lei, fără TVA.

Spaţiul reamenajat va oferi încă 40 de locuri pentru copii cu vârste între 0 şi 3 ani, denumirea dată printr-o hotărâre a Consiliului Local fiind Creşa nr. 3. În prezent în Sibiu există şapte creşe care oferă spaţiu pentru aproximativ 450 de copii.

 

Ultima oră

Comentariul meu