Foştii concurenţi de la Vocea României, Vlad Simon, Cezar Dometi, Laura Gherescu, Camelia Sterea, Ciprian Teodorescu, Julye Mayaya şi trupa Renegades, vor susţine la Sibiu un concert umanitar în numele Dianei Stanciu, bolnavă de cancer limfatic, iubita lui Vlad Simon, la rândul lui fost concurent la Vocea României.

Concertul va avea loc la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat.

Pentru tânăra de numai 25 de ani, fiecare zi reprezintă o nouă încercare de a-şi câştiga dreptul de a trăi. Din nefericire, sorţii au ales greşit pentru ea şi suferă de o boală neiertătoare: cancer limfatic. Are, acum, nevoie de ajutorul tău, al meu, al tuturor! Vrea, ca noi toţi, să se bucure de razele calde ale soarelui. Şi mai presus de toate, vrea şi să-şi trăiască dragostea cu Vlad Simon, fost concurent la Vocea României. Este o poveste ce a început chiar în ajunul Naşterii Domnului, iar de atunci cei doi sunt nedespărţiţi. Cumplita veste, despre boala Dianei, l-a lovit pe Vlad ca un fulger şi, în acel moment, s-a hotărât să facă până şi imposibilul pentru ca iubita lui să trăiască.

Aşa a luat naştere campania “Vocile dau Viaţă”, din iubire, solidaritate şi o prietenie strâns legata de lanţurile

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

„vocile” româniei cântă la sibiu pe 21 mai pentru diana stanciu, care suferă de cancer limfatic  „vocile” româniei cântă la sibiu pe 21 mai pentru diana stanciu, care suferă de cancer limfatic

Ultima oră

Comentariul meu