Vocea inseamna viata, iar viata este raportul perfect intre emotie, tristete si bucurie. Sentimente ce ne fac oameni si ne dau putere… puterea de a merge mai departe.

Diana Stanciu. O tanara de numai 25 de ani pentru care fiecare zi reprezinta o noua incercare de a-si castiga dreptul de a trai. Din nefericire, sortii au ales gresit pentru ea si sufera de o boala neiertatoare: cancer limfatic. Are, acum, nevoie de ajutorul tau, al meu, al tuturor!

Vrea, ca noi toti, sa se bucure de razele calde ale soarelui. Si mai presus de toate, vrea si sa-si traiasca dragostea cu Vlad Simon, fost concurent la Vocea Romaniei. Este o poveste ce a inceput chiar in ajunul Nasterii Domnului, iar de atunci cei doi sunt nedespartiti. Cumplita veste, despre boala Dianei, l-a lovit pe Vlad ca un fulger si, in acel moment, s-a hotarat sa faca pana si imposibilul pentru ca iubita lui sa traiasca…

Asa a luat nastere campania “Vocile dau Viata”, din iubire, solidaritate si o prietenie strans legata de lanturile unei suferinte. Cu totii, fosti concurenti la Vocea Romaniei se vor lua de mana si o vor sustine pe Diana. Vlad Simon, Cezar Dometi, Laura Gherescu, Camelia Sterea, Ciprian Teodorescu, Julye Mayaya si trupa Renegades vor urca pe scenele din toata: Medias-26 aprilie, Sibiu-21 mai, Iasi-30 mai.

Totul, pentru ca Diana sa-si recapete zambetul… un suras ce-i contureaza perfect gropitele din obraji si o fac fermecatoare de-a dreptul.

Din pacate, nu este suficient. Este nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi, iar la numarul de SMS 8826 puteti face donatii pentru Diana. Aveti la dispozitie si conturile:

Lei: RO23BTRL03301201H76301XX

Euro: RO59BTRL03304201H76301XX

Din putin, putem face impreuna, mult. Mai ales ca, este o lupta contracronometru, calculata in cea mai urata unitate de masura, banii…

Este un apel disperat la viata, la sufletul fiecarui roman cu inima. Sa o ajutam pe Diana sa simta fluturi in stomac atunci cand iubitul ei ii dedica, de pe scena, o melodie.

Si sa nu uitam, Vocile dau viata!

Ultima oră

Comentariul meu