Cinema Astra Film ii asteapta pe sibieni joi, 25 aprilie, de la ora 18:00, la proiectia speciala a filmului `Parintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu`.

`Aflandu-ne intr-o perioada importanta pentru crestinii care se pregatesc pentru Saptamana Mare si apoi pentru sarbatoarea Invierii Domnului, Cinema Astra Film va proiecta acest film despre o figura bine conturata in sfera religioasa din Romania`, spun organizatorii.

`Parintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu` este un documentar realizat de Nicolae Margineanu in anul 2011 si aduce in prim-plan personalitatea lui Arsenie Boca, numit si `Sfantul` de colegii sai de la Academia Teologica din Sibiu. Toate etapele vietii sale par sa fie marcate de dragostea fata de Dumnezeu si fata de oameni. Monah dedicat, cu legendare haruri de prooroc si tamaduitor, Arsenie Boca a fost si pictor de biserici, om de cultura si filosof al stiintelor si religiei. Personalitate magnetica, el a atras mii de oameni care veneau sa i se confeseze sau sa ii ceara sfatul, dar si suspiciunea autoritatilor vremii care l-au urmarit pana aproape de moartea sa.

`Documentarul prezinta si marturii impresionante ale unor oameni care l-au cunoscut personal pe cel ce pare sa aiba, intr-adevar, aura unui sfant. Filmul a fost realizat cu ajutorul Fundatiei

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

proiectie speciala in preajma saptamanii mari la cinema astra film – `parintele arsenie boca, omul lui dumnezeu`  proiectie speciala in preajma saptamanii mari la cinema astra film – `parintele arsenie boca, omul lui dumnezeu`

Ultima oră

Comentariul meu