Un sofer sibian membru al comunitatii trafictube a realizat un filmulet in care surprinde tentativele repetate ale unor `indivizi dubiosi` de a insela soferii de buna credinta. Dupa cum poate fi vazut si in colajul video, cativa barbati `bine imbracati` isi opresc regulat masinile pe marginea drumului de pe Valea Oltului, la limita dintre judetele Sibiu si Valcea, facand semne disperate din maini, de langa autoturismele cu avariile pornite. Soferii care opresc sunt rugati, intr-o engleza stalcita, sa fie ajutati cu bani sau benzina, sub pretextul ca respectivii au ramas fara combustibili. Masinile celor opriti la marginea drumului au numere de inmatriculare din Bulgaria.
`Schemele` de obtinere a unor foloase necuvenite de catre cei surprinsi in filmulet nu sunt deloc noi. Adeptii acestui stil de a obtine bani sau combustibili au fost surprinsi chiar si in imaginile realizate prin aplicatia Google Street View, inca din 2009 (foto).
Potrivit unora dintre cei care au comentat pe diferite site-uri actiunile celor care asteapta `fraieri` la marginea drumului pot deveni uneori chiar si violente.

allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/C280FqKVlH8″ width=”640″>>

Sursa video: trafictube.ro

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

de ce sa va feriti pe valea oltului: de tepari! | video  de ce sa va feriti pe valea oltului: de tepari! | video

Ultima oră

Comentariul meu