Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu își invită studenții și tinerii absolvenți să participe la BUZZ!Camp Sibiu, eveniment la care ULBS este partener și care va avea loc pe 27 aprilie, începând cu ora 09:30, la Hotel Ramada.

BUZZ!Camp este un eveniment dedicat tinerilor cu vârsta între 18 și 26 de ani, cu potential, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe.

Cu un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră bine definit și organizat, BUZZ!Camp aduce în fața tinerilor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuți) și reprezentanți ai celor mai mari companii de pe piața națională și internațională.

După București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Brașov, caravana BUZZ!Camp ajunge și în Sibiu.

La evenimentul de la Sibiu sunt invitați Florina Chira- Junior Sales Manager Avon Cosmetics Romania și Dan Luca- Productivity Coach. Participanții vor avea ocazia de a vorbi cu angajatorul preferat în cadrul workshop-urilor, stucturate în functie de domeniul în care activează, dar și la fotoliile de consiliere, unde se pot purta discuții tete-a-tete.

Parteneriatul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu cu organizatorii BUZZ!Camp vine în completarea eforturilor ULBS de a-și pregăti studenții nu doar din punct de vedere al cunoștințelor teoretice, ci mai ales pentru integrarea în piața forței de muncă, pentru dezvoltarea de abilități și competențe transdisciplinare.

Pentru a participa la eveniment tinerii trebuie sa completeze formularul de înscriere de pe http://buzzcamp.ro/event/sibiu/. Participanții vor fi selectați pe baza CV-ului și a răspunsurilor oferite în formularul de înscriere

 

Ultima oră

Comentariul meu