Traficul rutier pe DN 7 C Transfăgărăşan este blocat, duminică, în zona localităţii argeşene Arefu, aproape de barajul Vidraru, din cauza unei alunecări de teren, tranmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic, alunecarea de teren a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, însă nu există maşini sau turişti blocaţi în zonă.

“Din cauza unei alunecări de teren, DN 7 C Transfăgărăşan s-a blocat la kilometrul 61+80 de metri, în zona localităţii argeşene Arefu, aproape de barajul Vidraru. Întrucât alunecarea de teren este de proporţii, este posibil ca traficul rutier în zonă să rămână întrerupt timp de mai multe ore. Traficul rutier în zonă nu este intens, nu sunt maşini şi oameni blocati din cauza alunecării de teren”, a declarat inspectorul Adrian Creanga de la Centrul Infotrafic.

La ora transmiterii acestei ştiri, drumarii lucrează pentru îndepărtarea stâncilor căzute pe carosabil şi reluarea circulaţiei.

Sursa & Foto:  Gândul

Tags: Nova Tv Mediaş, Ştirile Nova TV, Trafic, Transfagarasan

Del.icio.us

TweetThis

Digg

StumbleUpon

Comments: 0 (Zero), Be the first to leave a reply!
You might be interested in this:

  • VIDEO: Eric şi Bawab vor să o bată pe Dinamo !
  • GALERIE FOTO: Cupa României la

    Citește mai departe pe: Nova TV Medias

    traficul pe transfăgărăşan este blocat din cauza unei alunecări de teren  traficul pe transfăgărăşan este blocat din cauza unei alunecări de teren

Ultima oră

Comentariul meu