Sfârșitul de săptămână se anunță unul cu vreme frumoasă, mult așteptată de sibieni. Așa că parcurile vor fi pline ochi de  cei care se vor plimba. Pe lângă activitățile în aer liber însă nu trebuie uitate nici cele din interior, pentru că se anunță multe evenimente, spectacole și expoziții în acest final de săptămână.

Seara de vineri începe cu lectura în limba germană a romanului Eismond, chiar de către autorul ei, Jan costin Eagner. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural German, de la ora 18. Intrarea este liberă.

La ora 19 la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte are loc spectacolul OPERELE COMPLETE ALE LUI SHAKESPEARE PE SCURT de Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield. Spetacolul este în limba germană, dar are traducere în română. Durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 10 lei și 5 lei cu reducere.

Sâmbătă dimineața, la ora 9, la Sala Transilvania, începe a doua zi din Campionatul National de Karate KYOKUSHINKAI TRADITIONAL al Romaniei. Intrarea esteb liberă.

La ora 10 se deschide cortul pentru cea  de-a doua zi a târgului de nunți Ton Mariage. Evenimentul are loc în Piața Mică.

Filmul Snitch cu Dwayne Johnson și Barry Pepper rulează la Cinema Arta de la ora 14. Un tată disperat încearcă să-şi salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreaptă la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos. John Matthews (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani, Jason (Rafi Gavron) primeşte o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau, fără ca băiatul să ştie, droguri.

În jurul orei 22:30, în Imperium, începe concertul trupei Pact. Biletul de intrare costă 25 de lei.

Duminică dimineața de la ora 9, la Sala Transilvania, continuă  Campionatul National de Karate KYOKUSHINKAI TRADITIONAL al Romaniei, iar de la ora 10, în Piața Mică, începe a treia zi a târgului de nunți Ton Mariage.

Dacă vreți să îl vedeți pe Dwayne Johnson în Snitch,mergeți la Cinema Arta de la ora 14.

La ora 18 Catedrala Mitropolitană găzduiește un concert sustinut de Corul Barbatesc al Facultatii de Teologie.

De la ora 19, la Teatrul Radu Stanca se joacă MAESTRUL SI MARGARETA dupa Mihail Bulgakov. Piesa se joacă timp de trei ore cu o pauză de 10 minute. Un bilet costă 20 de lei, iar cu reducere 10 lei.

Bucovina concertează în Bohemian Flow, de la ora 21. Intrarea costă 15 lei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu