Administratorul judiciar Hidroelectrica, Remus Borza (foto), prezent la Sibiu, vineri 19 aprilie, pentru a discuta cu personalul Hidroelectrica, a anunţat că disponibilizările vor continua pentru ca Hidroelectrica să iasă din insolvenţă.

”Procesul de disponibilizare la Hidroelectrica va continua. Va urma un val după Paşti în care administratorul judiciar va încerca să corecteze acele erori ale directorilor din primul val, pentru că în continuare, pe primul palier şi în special în zona TESA sunt servicii supradimensionate. Şi mă refer aici la resurse umane, financiar-contabilitate sau IT. În continuare ponderea TESA în numărul de salariaţi este în jur de 33 la sută, ceea ce din punctul meu de vedere este inadmisibil. Vorbim de 100-150 de oameni”, a declarat Remus Borza.

La Sibiu, potrivit lui Remus Borza, este vorba de 15 persoane din cele două sucursale, Mediaş şi Sibiu, care îşi vor pierde slujba în următoarea tranşă de disponibilizări.

”În ianuarie, de la Sebeş a plecat un singur om şi de la Sibiu şase oameni. Şi Sibiul şi Sebeşul depăşesc acea pondere a personalului TESA impusă de administratorul judiciar raportată la total personal. Vorbim de 33,4 la sută la Sibiu şi de 31,7 la Sebeş. Deci vor mai pleca şi de la Sebeş

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

150 de angajaţi ai hidroelectrica, disponibilizaţi după paşti. în judeţul sibiu este vorba de 15 persoane  150 de angajaţi ai hidroelectrica, disponibilizaţi după paşti. în judeţul sibiu este vorba de 15 persoane

Ultima oră

Comentariul meu