Trei minore lovite de bucăți desprinse dintr-o mașină ce s-a tamponat frontal de un stâlp dintr-o stație de autobuz din Sibiu au făcut ca șoferul mașinii accidentate să fie fugărit la propriu de părinții și rudele copilelor.

Tânărul a fost salvat de medicii de pe ambulanță, care l-au închis în salvare, iar o asistentă a fost lovită și ea ușor de mulțimea furioasă.

O mașină care a doborât la pământ un stâlp dintr-o stație dIntr-o stație de autobuz de pe strada Plugarilor, le-a acidentat ușor pe minore. Tânărul șofer a coborât jos din mașină să vadă dacă fetițele sunt bine, moment în care dintr-o curte părinții și rudele acestora au ieșit în grabă și au încercat să îl linșeze pe conducătorul auto. Acesta a luat-o la fugă pe stradă mai bine de 300 de metri și a fost salvat de la o bătaie cruntă,intrând în una din ambulanțele care veneau la accident. A fost nevoie de sosirea jandarmilor și polițiștilor locali pentru a calma spiritele.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe detalii si să vezi IMAGINI VIDEO? Precis sunt si altii interesati. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si VEZI TOT ARTICOLUL ȘI FILMAREA VIDEO ‘]

Martorii la accident povestesc că tânărul s-a salvat doar fugind din fața părinților furioși. Chiar dacă acesta era rănit, celor care au vrut să îl linșeze nu le-a păsat deloc de starea lui de sănătate.

”Păi eram în curte. Am auzit o frână și după aceea o bubuitură. Am ieșit. Am văzut mașina acolo în stâlp. M-am dus mai aproape să văd ce s-a întâmplat. Am văzut fetița că era pe jos. Lume agitată. A fost o bătaie. Au fost și oamenii care au venit acolo. Au început să zbiere.. La un moment dat șoferul fugea pe aici și alții fugeau după el. A venit poliția. De frică fugea. Erau mulți. Pe jos era o fetiță lângă stâlp în față la mașină. Am văzut șoferul la mașină plin de sânge”, a povestit Hadăr Daniel, martor la accident.

Polițiștii sosiți la fața locului au chemat ajutoare pentru a fi calmate spiritele. Două echipaje de polițiști locali și mai mulți jandarmi au sosit imediat la fața locului pentru a aplana conflictul.

”În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și vătămarea corporală a altor patru victime. (..) După accident părinții minorilor, normal, au fost nemulțumiți, dar a intervenit Jandarmeria și s-a aplanat conflictul. Nu au rezultat victime în urma incidentului”, a spus la fața locului subinspector de poliție, Paroș Ciprian.

Totuși mai mulți martori ai accidentului au spus sub protecția anonimatului că şoferul a fost bătut de rudele fetițelor accidentate.

YouTube video

 [/SocialLocker]

Ultima oră

Comentariul meu