Purtând mesajul „Ascunde bunurile! Blochează maşina! Ia cu tine cheile!”, panourile realizate la iniţiativa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii pot fi văzute pe diferite străzi din municipiul Sibiu.

Scopul acestei campanii este acela de a informa şi astfel, de a preveni cetăţenii cu privire la riscurile la care se suspun dacă nu îşi iau măsuri minime de asigurare atât a autovehiculului, prin încuirea acestuia, cât şi a bunurilor din autovehicul, prin păstrarea lor spre exemplu, în portbagaj. Totodată, prin această măsură se doreşte şi descurajarea acestui fenomen infracţional.

Panourile, în număr de 30, au fost amplasate cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, pe stâlpii de susţinere a panourilor adiţionale de semnalizare a trecerilor pentru pietoni şi pot fi întâlnite pe diferite străzi din municipiul Sibiu – bvd. Mihai Viteazu, str. Spartacus, str. Ştefan cel Mare, str. H. Coandă, str. Semaforului, Piaţa Cibin, zona centrală – str. Cetăţii, Tipografilor, zone în care au fost reclamate furturi din autoturism.

Această campanie se înscrie în rândul activităţilor preventive desfăşurate de Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu