Slavisa Pajkic poate praji un hot dog doar cu mainile, in incercarea de a deveni primul laser uman.[vimeo 54532857 w=580 h=350]

Slavisa s-a nascut in Pozarevac, Serbia, si spune ca si-a descoperit talentul cand era adolescent.

“Aveam 17 ani cand, intr-un accident la munca, am simtit ca electricitatea nu imi face nimic. Ploua, iar colegii mei au facut un gard de metal. Prietenul meu, care se sprijinea de gard, simtea electricitate, dar cand am atins eu locul ud, nu am simtit nimic”, povesteste barbatul.

Slavisa sufera de displazie ectodermala, o boala rara caracterizata prin pielea extrem de uscata si o rezistenta uriasa fata de curentul electric. Vara este un cosmar pentru Slavisa . El nu transpira intrucat nu are glande sudoripare si nici doua straturi de piele pe care oamenii obisnuiti le au. De aceea, el este obligat sa utilizeze diverse metode de racorire, precum purtarea unor tricouri ude.

Slavisa rezista la voltajul mare. El poate forma un circuit electric cu alti oameni si sa descarce electricitate controland voltajul. El nu mananca peste si carne, nu a citit niciodata vreo carte, dar sustine ca are mai multe cunostinte decat pot oferi cartile. El crede ca viata sa pe Pamant este o pedeapsa.

Slavisa a intrat

Citește mai departe pe: Lumea Bizara

omul baterie! barbatul care produce curent electric! video  omul baterie! barbatul care produce curent electric! video

Ultima oră

Comentariul meu